Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 2. April 2011   #1
lidres96
Co-Admin
lidres96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 378
Tecrübe Puanı: 14
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : lidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud oflidres96 has much to be proud of
Standart Galatasaray'da seçim gözüktü

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın, yönetim kurulunun gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Mali Genel Kurul Toplantısı'nda idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçimle ilgili sarı-kırmızılı camiada merakla beklenen kararı aldı.

Mecidiyeköy'de bulunan kulüp binasında yaklaşık 2,5 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, genel kurulun isteği doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Yönetim olarak gelecek hafta salı günü bir toplantı daha gerçekleştireceklerini, çarşamba günü de Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklamalarda bulunacağını aktaran Taner Aşkın, ''Her şey Galatasaray'a yakışır şekilde olacak. Kimsenin en ufak bir tereddütü olmasın. Galatasaray, Galatasaraylılığa yakışır şekilde idare edilmektedir. Bundan sonraki arkadaşlar da böyle hareket edeceklerdir. En ufak bir tereddüt yok. Yönetim kurulu olarak, genel kurulun isteği doğrultusunda gerekeni yapacağız. Herkes son derece sakin ve rahat olsun. Galatasaray'ın herhangi bir problemi yok. Galatasaray'ın içinde de bir problem yok'' dedi.

''Bunda sonra hedefimiz, Galatasaray'ı en iyi şekilde emin ellere teslim etmek olacaktır'' ifadesini kullanan Aşkın, ''Herkes Galatasaraylı olduğu için, bizim böyle bir sıkıntımız olmadığını bir kez daha tekrar ediyorum. Sansasyonel olabilecek hiçbir şey Galatasaray'da olmaz. Galatasaray'a ne yakışıyorsa o olacaktır. Herkesin gönlü rahat olsun. Tüm Galatasaraylılara şunu söylüyorum, hep beraber, birlik içinde, saygıyla ve sevgiyle, el ele Galatasaray'ı en iyi yerlere taşıyacağız'' diye konuştu.

''İSTİFALAR KABUL EDİLDİ''
Bugünkü toplantıda, Mali Genel Kurul zabıtlarını alarak değerlendirme yaptıklarını, Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya'nın yönetim kurulundan istifalarını kabul ettiklerini, yine yerlerine atanması gereken kişiler için de karar aldıklarını belirtti.

İstifalarını sunan yönetim kurulu üyeleri için oldukça sıcak ifadeler kullanan Aşkın, ''İstifa eden arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak beraber çalıştık. Uzun zaman buraya çok büyük emek verdiler. Onların da bizimle beraber oldukları süreç içinde yaptıkları her şeyi biz yönetim arkadaşları olarak takdirle karşılıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Taner Aşkın, açıklamasının ardından basın mensupları tarafınca yöneltilen sorulara cevap vermedi.
lidres96 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 3. April 2011   #2
satraca
Üye
satraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 18
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : satraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud ofsatraca has much to be proud of

Gurur kaynagimiz ve cok basarili cimbomu mu ne hale getirdiler hayret
satraca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
galatasarayda, gozuktu, secim

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 13:42.