|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lk önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden account alacaksiniz bedava
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resimlerin üstüne tiklayin daha net görünmesi icin Sagda Sign Up Now Tiklayin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asagidaki resimde görünüdügü gibi iki kutucuklari isaretleyin ve kulanmak istediginiz isimi ve e-mailinizi yazin e-mailinize activation gelecek sonra herseyi yazdiktan sonra asagian create account tiklayin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra böyle bir resim gelecek account yapildi diye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simdi E-Mailinize gelen bir link var ona tiklayip activ yapin [URL="http://mitglied.lycos.de/kav5014/dyndns/4.JPG"] simdi account confirmed diye bir uyari geliyor orada yukari sagda login yapiyorsunuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve My Servicese giriyoruz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simdi Add Host Services tikliyoruz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordanda Add Dynamic DNS Host [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simdi asagidaki resime dikkatli bakarsaniz sagda ückene tiklayinca asagiya dogru ekran aciliyor oradan istediginz birisi secin ben dyndns.biz sectim sol tarafada isim olarak sismanoglan verdim Enable Wildcard: burayi isaretleyin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani bu resimdekigibi olacak Sorada Add Host tiklayin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] simdi hostname creaded ekrani geliyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DNS Islemi buraya kadar alıntıdır. |
|
|
|