|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Google Arama Moturu çöktü mü?
Dünya'nın en popiler arama motoru google.com ve google.com.tr'ye ve diğer google adreslerine şuanda Türkiye'den erişim sağlanamıyor. Youtube bağlantıları, Google Groups vede youtube anasayfasının yasaklanmasından sonra bu olayda bir yasakta google'a mı geliyor şeklinde kafalarda soru işareti oluşturdu. Bendede açmıyor şuan google ama altavista yahoo ya falan girebiliyorum google açılmıyor bekletiyor sürekli domaini dolmuş site gibi ![]() Ama bitane PROXY Sitesinden girdim onda sorun yok açılıyor ama direk google açmak isteyince yani adres çubuğuna direk google.com veya google.com.tr yazdığımda açılmıyor ![]() Bakalım ne olacak ? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
MERAKLI1 kankam bende şu an bir sorun yok.enson bir program yüklemiştim.herhalde ondan.benşu an googleye sorunsuz giriyorum.forumdada programı verdim.bi dene istersen:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konular: 16
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu galiba youtube ip'leri ile Google'ın maps , translate , doc gibi sayfalarina saglanan ip adresleri denk geliyormus bundan dolayi baglanma sorunlari yaşaniyor. gerekli açıklamayi Bilali yıldırım acıklamişti.
|
|
|
|