Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 26. July 2011   #1
Romanenko
Yeni Üye
Romanenko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 7
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : Romanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud ofRomanenko has much to be proud of
Arrow Güçlü Aslan

Galatasaray, Almanya kampındaki hazırlık maçında İtalya'nın güçlü takımlarından İnter ile 0-0 berabere kaldı. Twente ile oynanan ilk ciddi hazırlık maçından çok farklı bir görüntü çizen sarı-kırmızılılar, İtalyan devine kök söktürdü. Maç boyu derli toplu ve mücadeleci bir görüntü sergileyen sarı- kırmızılı futbolcular, bu formları ile yavaş yavaş hazır olduklarını da gösterdiler. İlk yarı 3-4 tane pozisyon bulan Galatasaray'ın rakibine sadece 2 gol pozisyonu vermesi dikkat çekti. Bu yarıda sarı- kırmızılılar Sabri, Arda ve Servet ile gol pozisyonlarından yararlanamazken, İnter'de Eto'o ve Obi ile birer gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıda da rakibine göre yine sarı-kırmızılı takım daha etkili olurken, yine gol olmadı ve dostluk maçı berabere sona erdi.

TERİM'DEN ŞİKE YORUMU!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. İşte Terim'in sözleri:
Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçtaki oyun felsefesi ve oyun anlayışımız gelecek maçlarda da sürecek.
Arda ilk kez bu kadar istekli oynadı, yaratıcı bir futbolcu bu yaratıcılığını başka yerlerde de kullanmalı, ona bu özgürlüğü vereceğim.
Ayhan'a üzüldüm, bilseydim çıkarmazdım. (Taraftarın maçtan çıkarken Ayhan'ı yuhalaması için)
Şike olaylarından dolayı çıkacak her karara saygılıyız, ona göre de duruşumuzu ortaya koyacağız. Ligler ertelenirse şimdiden alternatif kamplar düşünüyoruz

Romanenko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: ,

Bookmarks

Etiketler
aslan, guclu

Seçenekler
Stil

Forum Jump