Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 17. September 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart Guti üçlü çektirdi

Guti üçlü çektirdi
Beşiktaşlı taraftarlar CSKA Sofya maçı sonrası İspanyol yıldıza sevgi gösterisinde bulundular. Büyük sevinç yaşadığı her halindan belli olan Guti "Küçük bir çocuk gibiyim" dedi

90 dakikada Ernst'e nefis orta yaparak maçın tek golünün asistini yapan İspanyol yıldıza Beşiktaşlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundular. taraftarların tezanuratına 'sus' işareti yapan Guti İnönü Stadı'nda bulunanlara üçlü çektirdi.

Guti şöyle devam etti;
"Zor maç oldu. Pozisyon bulmak için çok zorlandık. Önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu da başardık. Kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum gerçekten. Şampiyonlar Ligi'nde oynadım sürekli. İlk kez UEFA Avrupa Ligi'nde oynadım. Aslında maça iyi başaldık ancak rakip takımın kalecisi bize zorluk çıkardı. Final paslarında zorlandık. İki arkadaşımız oyuna girince hareketlendik. Daha fazla gol atmamız gerekiyordu ama attığımız golle 3 puan geldi. Saha bizi etkiliyor gerek biz gerek de taraftarımız açısından daha iyi sahada oynamak daha iyi olur ama bunlar bahane değil. Kulüp yetkilileri elinden geleni yapıyor. Çıkıp oynamalıyız. Real Madrid'in maçını izlemedim ama saha kötüymüş. O saha normalde çok iyi ama bazen liglere ara verilince böyle olabiliyor. İstanbul'da olmaktan ve böyle bir taraftara sahip olan bir takımda oynamaktan mutluyum. Umarım bu takımla kupalar ve şampiyonluklar kazanırız."
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
cektirdi, guti, uclu

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 15:07.