Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL > Dreambox 800 HD

Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 23. May 2011   #1
atillayild
Yeni Üye
atillayild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : atillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud ofatillayild has much to be proud of
Standart HD 800 PVR Sorular

Arkdaşlar merhaba. Sizlere birkaç konuda danışmak istiyorum. Bende bir dm800 hd pvr (GP', enigma experimental, linux 2.6.18-7.3) cihaz var.
1- pluginleri gerek manuel (bilgisayar üzerinden ftp ile) gerekse dreambox üzerinden yüklüyorum ancak birçoğu eklentiler bölümünde görünmüyor. örneğin imdb details yükledim görünüyor ancak bazı altyazı programları, mosaic gibi programlar görünmüyor. sebebi ve çözümü konusunda yardımcı olabilir iseniz sevinirim.
2- bir de cihazı kapattığımda standby konumuna geçtiğinde ekran üzerinde bir yazının devamlı olarak kaldığını görüyorum. ve cihazın soğutmasına destek amacıyla bir laptop soğutucuyu usb üzerinden dreamboxa bağladım, uyku zamanlayıcı ile cihazı ayarlayıp uyuya kaldığımda sabah görüyorum ki laptop soğutucu fanı hala çalışıyor. cihazın tam olarak kapanmasının bir yolu var mı?
3- birde bu cihazda ağ sekmesi içerisinde kablosuz ağ seçeneği (aktif hale getirme) yok nasıl yükleyebilirim?
4- son bir sorum cihazımda yabancı kanallarda bulunan filmlere altyazı eklemek için kullanabilceğim bir eklenti tavsiyeniz olursa ve iletirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler saygılar.

Konu atillayild tarafından (23. May 2011 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir..
atillayild isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
800, nerede, pluginler, pvr, sorular

Seçenekler
Stil

Forum Jump