|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba Arkadaşlar,
Bende Hotbird'de Sky paketinde her zaman mozaiklenme oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir de, cihazı ilk aldığım zamanlar mesela HD Suisse açılıyordu, mozaiklenme bile olmuyordu fakat şimdi tüm değerler doğru olmasına rağmen açılmıyor (sinyal de yok). Bu sorunları nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 anladigim kadariyla cihaz clon clon cihazlarda bu rorun hep var olan bir sorun dur 2 HD Suisse sinyal almiyorsa lnb canak ayarlarından ola blir mozaikleşm sorununa da gelinca cros cablo kullan derim tv den cıhaza gelen kablo yanı ok
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
Evet, cihazım clone (DM 800HD Clone with Sim 3 bl76). HD Suisse, cihazı ilk aldığımda (2-3 ay önce) açılıyordu ve izleniyordu. Daha sonra GP2'li image'a geçtim, sanırım bu zamandan sonra açılmamaya başladı. Kayacan hocamın kanal listesi dosyasını kullanıyorum. Bu listeyi yükledikten sonra kendim ayrıca yine tüm uydularda tarama da yapıyorum ama Hotbird'de açılan bir çok HD artık açılmıyor. Sky'daki mozaikleşme için tv'den cihaza gelen kablo cross olsun dediniz. TV ile cihaz arasında DVI to HDMI kablo baglı. Bunun mu cross olmasını kastettiniz? Aslında sinyal seviyesi gayet iyi o kanallarda. Fakat 5-10 sn.de bir mozaikleniyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Kıdemi :
1 sinayl sorunu yıne clon cıhazlarda vardir ben size link verıyım uafk bir operasyonla sinyal sorunu hal ede blirsiniz akşam ban pam atın sıze yolu gostereyım ok bu aada herzaman için derim hazır setıng kullanmak neredece dogru orneyın benkendım yaparım kanal listesi daha guvenli oluyor hata oranı olmaz ok
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Bahsettiginiz çözüm sanırım Hardware çözümü hocam. Sizin açtığınız bi konu var bununla ilgili. sanrıım bi kapasitörün bacağını ayrı bir yere bağlamak gibi bi çözümdü.
Bu arada pm at demişsiniz ya hocam, pm'iniz kapalı. pm atamıyorum. DM800 HD için clone GP3 image/backup bulursam onu yüklediğim zaman hazır kanal listesi kurmayıp bi denerim Hotbird'deki HD kanalları. ozaman da sorun olursa sanırım ya cihazdan ya da merkezi sistemle alakalı olabilir. |
|
|
|
|
|
#6 | |
Kıdemi :
Alıntı:
Hardware çözümü hocam. Sizin açtığınız bi konu var bununla ilgili. sanrıım bi kapasitörün bacağını ayrı bir yere bağlamak gibi bi çözümdü. aynen | |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Servet hocam, yardımlarınız için çok teşekkürler.
Bu arada, DM800 HD clone with sim 3'lü cihaza yüklemem için bildiğiniz GP3 image/backup var mıdır? Geçenlerde clone cihazlar için GP3 olan bi backup yükledim ama sanırım clone için değildi, no ca found hatası olustu. Sonra bunu yine forumda aynı isimle açılan konu sayesinde giderdim. |
|
|
|
![]() |
| Tags: acilmamasi, bazi, hotbird, kanallarin, mozaiklenme, paketi, sky |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acilmamasi, bazi, hotbird, kanallarin, mozaiklenme, paketi, sky |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|