|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
İberahim abi iyi ki azarlamış
Çizgiden çıkardığı topla 1 puanı getiren genç futbolcu, “İbrahim Üzülmez Çizgiden çıkardığı topla 1 puanı getiren genç futbolcu, "İbrahim Üzülmez 15. dakikada beni öyle bir azarladı ki, o andan sonra kendimi toparladım" dedi. ZORLU Porto deplasmanında aldığı 1 puanla Avrupa Ligi'ndeki grubundan çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Beşiktaş'ta en mutlu futbolculardan biri Ersan Gülüm oldu. Siyah beyazlılara bu sezon Adanaspor'dan kiralık olarak gelmesine rağmen 40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynayan genç savunmacı, Porto karşılaşmasının hikayesini şöyle anlattı: Maça çıkmadan teknik direktörümüz Schuster, kazanmamamız için neden olmadığını söyledi. Sanki karşımızda sıradan bir takım varmış gibi taktik verdi. Bu duruma şaşırdım ama maç sonunda dedikleri çıktı. Dizlerim titredi Isınma hareketleri sırasında bir anda Adana'daki günlerimi düşündüm. Şimdi Porto karşısında maça çıkıyordum. Benim için çalışmanın ürünüydü bu. "Adana nere Porto nere" diye kendi kendime söylendim. Böylesine önemli bir karşılaşmaya çıkarken biraz tedirgin oldum. Karşımda Hulk, Falcao, Rodrigez gibi usta ayaklar vardı. Maç başlar başlamaz rüzgar gibi gelmeye başladılar. İlk yarıda iyi değildim. Dizlerim titredi. Maçın 15'nci dakikasında kaptanımız İbrahim Üzülmez beni öyle bir azarladı ki, anlatamam. Fakat şimdi düşündükçe "İyi ki bağırmış" diyorum. Çünkü o azardan sonra kendimi toparlamaya başladım. Gücümüzü gösterdik Sezon başından bu yana savunmamız sürekli eleştiriliyor. Ben katılmıyorum. Çünkü Türkiye'ye yeni gelen bir sistemi uyguluyoruz. Yediğimiz goller sistemden değil kişisel hatalarımızdan oluştu. Bu hatalardan dolayı bizden fazla teknik direktörümüz Schuster'in eleştirilmesi beni ve arkadaşlarımı çok üzüyor. Sanıyorum Porto karşısında gerçek gücümüzü gösterdik. |
|
|
|