Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Anadolu Takımları

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 20. May 2011   #1
kaptan-8
Co-Admin
kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi : kaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud of
Standart İbrahim geri dönüyor

Antalyaspor8217;un Beşiktaş8217;ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez8217;i transfer etmek istediği öğrenildi.

Bu konuda temaslar devam ederken, tecrübeli oyuncu, futbol kariyeri ve Beşiktaş8217;la ilgili özel açıklamalar yaptı.

HAZİRAN8217;IN ORTASINDA HER ŞEY NETLEŞİR
Radyospor8217;da Özgür Sancar8217;ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Üzülmez, 8220;Kafamda futbola devam etmek yönünde bir düşünce oluştu. Bazı teklifler var. İstiyorum. Gelen teklifleri önümüzdeki haftalarda değerlendireceğim. Haziran8217;ın ortasında her şey netleşir8221; dedi.

BEŞİKTAŞ8217;TA OYNAMAK ZATEN BENİM İÇİN JUBİLE GİBİ
İbrahim Üzülmez, jubile konusunda ise 8220;Beşiktaş8217;ta jubile konusunu bir kez daha görüşmedik. Bu konuda beni arayan olmadı. Aslında Beşiktaş takımında oynamak benim için zaten jubile gibi. Kaptanlık yaptım. Kupalar kazandık. Bu başlı başına bir mutluluk8221; diye konuştu.

BEŞİKTAŞ FİNAL MAÇINDA ARZULU OYNAMADI
Türkiye Kupası8217;nın kazanılmasının kendisini mutlu ettiğini belirten İbrahim, ancak Beşiktaş8217;ın yeterince arzulu oynamadığını dile getirerek, 8220;Kupa finalinde oyuncuların çok daha istekli ve arzulu olmasını isterdim. Ancak Beşiktaş8217;ta bu görüntüyü göremedim. Final maçında çok arzulu olması gerekiyordu. Futbolcular bu maçı penaltılara bırakmamaları gerekiyordu8221; şeklinde konuştu.

YABANCILAR ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMELİLER
Yabancı oyuncuları eleştiren tecrübeli futbolcu, 8220;Yabancı oyunculara çok büyük paralar veriliyor. Eğer bu kadar çok para alıyorlarsa Beşiktaş8217;ı Avrupa8217;da ve ligde taşımaları gerekir. Beni başarıya götürsünler, ben sonuna kadar onları desteklerim. Türkiye8217;de çok büyük paralar veriliyor. Bunun karşılığında bir Türk takımı da Avrupa8217;da final oynasın. Avrupa Ligi8217;nde yarı finalde 3 Portekiz takımı var. Neden bir Türk takımı yok8221; dedi.

"Geçen yıl da yıldız futbolcular transfer edildi. Lige baktığınızda liderin 20-25 puan gerilerindesiniz. Eğer takım içerisinde uyumu, yardımlaşmayı ve takım ruhunu yakalayamadığınız zaman başarılı olamazsınız. Yoksa sadece bir derbi kazanır, belki zayıf bir takıma karşı 4-5 farklı bir iki galibiyet alırsınız. Bu da kimseyi tatmin etmez. Yıldız futbolcuları transfer etmek çok önemli. Yönetim son zamanlarda bu konuda oldukça da başarılı. Fakat sadece transferi gerçekleştirmiş olmak bir anlam ifade etmiyor. Bu yıldızları transfer ederken onlara takım olarak hedeflerinizi çok iyi anlatmanız gerekiyor. İstediğiniz başarı bu şekilde gelir. Dolayısıyla bu transferler yapılırken uzun vadeli başarılar hedeflenmeli."

BOBO TAKIMDA KALMALI
Bobo8217;nun takımda kalması gerektiğini ifade eden İbrahim, 8220;Bobo, önemli bir oyuncu. Kupa finallerinde, önemli maçlarda önemli goller attık. Beğendiğim bir oyuncu. Şu anda yönetimle arasında nasıl bir görüşme var, bilmiyorum. Fakat bana göre Bobo takımda kalmalı. Beşiktaş8217;a çok faydalı olur8221; diye konuştu.

NİHAT ALKIŞLANARAK GÖNDERİLMELİ
Taraftarın Nihat Kahveci8217;yi, hak ettiği saygıyı göstererek, uğurlaması gerektiğini dile getiren İbrahim Üzülmez, 8220; Nihat, kendisinden beklenen performansı gösteremediğini söyledi . Çok önemli bir transferdi. Ancak beklentileri karşılayamadığınız zaman tepkiler oluyor. O da doğal olarak buna tepki gösterdi. Beşiktaş, ihtiyaç duydu. Nihat8217;ı çağırdı, o da bu çağrıya karşılık verdi. Şimdi ayrılma kararı aldı. Dolayısıyla herkesin onu alkışlayarak göndermesi gerekir. Nihat tepki alarak değil, alkışlanarak Beşiktaş8217;tan ayrılmalı8221; dedi.

YÖNETİMİN ALDIĞI EN ÖNEMLİ KARAR!
Beşiktş'ın Tayfur Havutçu'yla devam karına da değerlendiren Üzülmez, "Tayfur Havutçu'nun mevcut takımı ve kadroyu çok iyi yöneteceğine inanıyorum. Tayfur Havutçu'yla devam kararı Beşiktaş yönetimin almış olduğu en önemli kararlardan birisi oldu. Tayfur Hoca Beşiktaş'ı çok iyi tanıyan bir isim. Türk hocalara Türk futbolculara güvenilmesi gerekiyor. Bunu sadece 'yanındayız' diyerek değil; onu beraber başarılı olacağınıza da inandırmanız gerekiyor. Bu kararından dolayı Beşiktaş yönetimini tebrik ediyorum. Ben bu inancımı zaten hocamızla da paylaştım. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Hürriyet
< ------------------------ kaptan-8 'in İmzası ------------------------ >
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR

kaptan-8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags:

Bookmarks

Etiketler
donuyor, geri, ibrahim

Seçenekler
Stil

Forum Jump