Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX FAQ (GENEL AÇIKLAMALAR)

DREAMBOX FAQ (GENEL AÇIKLAMALAR) Dreambox Resimli Analtimlar Yardim Dremabox Sorunlar Cozumler

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 18. December 2011   #1
muratgurer
Üye
muratgurer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : muratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud of
Standart image, backup, plugin, picon, emulator nedir

merhabalar. acemisi oldugum su dreambox ile ilgili olarak 3-4 gundur bir suru yerde arastirma yaptim yapmaya devam ediyorum. once okuduklarimdan aletin orjinal mi klon mu oldugunu anlamam gerekiyormus, klonmus. sonra sim ini ogrenmem gerekiyormus, kutuyu ac dediler acmaya cekindim acarsam garantisi gidermis. biraz daha arastirdiktan sonra bootloader in 76 oldugunu bu yuzden sim 2.0.1 oldugunu anladim. sonra karsima bir suru kavram cikti(ki bu anladiklari anladigim zamanda da karsima cikiyordu) image, back up enigma server cccam... simdi burada sormak istedigim soruda dikkat ederseniz kendi cihazimin markasindan bahsetmeyerek dreambox in genel bir mantigini anlamaya calisiyorum eminim bir cok kisiye de faydasi olacaktir.
1)image nedir, ne ise yarar, image secimini neye gore yapariz, image lar arasinda nasil farkliliklar olur(temel farkliliklar ayrintili degil), image lar ayni cihazin farkli sim lerinde gecerli midir yoksa hem cihaz icin hem de sim icin farkli midir
2)yukaridaki 1 nolu sorumum oznesini back up yapalim; backup nedir,ne ise yarar...
3)plugin nedir, ne ise yarar...
4)picon nedir ne ise yarar...
5)emulator nedir ne ise yarar...
6)bunlarin kendi aralarindaki iliskiler nelerdir.
dreambox almamdaki hedefim bircok kisinin de ayni oldugunu dusunuyorum sifreli kanallari cozmek surekli guncellenebilmesi server alimi. simdi ben ve benim gibi sifir olan birisine basindan itibaren yukaridaki 6 sorunun cevabini icinde barindirarak sirasiyla nereden baslayip sonra neler yaparak en sonunda server atarak sifreleri cozebilecegimiz noktaya gelecegimizi anlatabilir misiniz? burada bunlari nasil yapilacagini sormuyorum cunku her baslik altinda nasil image atilir nasil back up atilir gibi olayin teknigi anlatilmis zahmet edip oradan ogrenebiliriz. buradaki tek amacim olayin temelini anlamak. simdiden cok cok tesekkur ederim
muratgurer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22. December 2011   #2
muratgurer
Üye
muratgurer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : muratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud ofmuratgurer has much to be proud of

32 kisi bakmis 1 kisi cevaplayamamis. bu soru ve sayfa yeni baslayan acemiler icin yol gosterici niteklikte olacaktir bilgiler cok karisik.
muratgurer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
backup, emulator, image, nedir, picon, plugin

Seçenekler
Stil

Forum Jump