|
|||||||
| LİNUX TABANLI DİGER UYDU ALICILAR Dreambox dısındaki diğer linux cihazlar...!!! |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnpax 8100 HD Geliyor İlk Olarak İnpax Ailesine İlk Burada Duyurmamıza İzin Verddigi İçin Canı Gönülden Teşekkur Ederim Evet Arkadaşlar İnpax Yeni Cihazı 8100 HD Geliyor Nedir Bu Cihaz? İnpax Fremasının DM 800 İle Aynı Özelligi Taşıyan Yeni Cihazıdır 2 YIL Garanti verdigi ve Son Testlerinin Bittigi Ve Piyasa Sürmeye hazırlandıgı Cihazdır İnpax Firması İle Bir Aydır Üstünde Çalışıyor ve Testlerini Bizzat Kendim Yapıyorum Eksikleri Bildirip Düzeltmeye Çalıştım Testleri Artık Btimiştir Cihaz Son Halini Almıştır Piyasaya Sunulmaya Hazırdır Cihaz bootloader 75 Dir Stabil Ve Gayet Güzel Çalışmaktadır DM 800 En Güzel Artısı Tabiki 2 Yıl Garanti Olmasıdır DM 800 Clon Artıkları? En Güzel Olayı Kumanda Sorunu Yoktur Kumanda Gayet Güzel Çalılmaktadır 48 Saat Aralıklız Çalıltırmama Ragmen Donma Kitlenme Kesinilkle Görülmemiştir Isınma Oranı Dm 800 Oranla %40 Daha Azdır Tüner Hatası Kesisnilkle Yoktur Sıfır Diyebiliriz Vs. Devam Ediyor Kısacası Şu Anda Piyasada Satılan DM 800 Clon İçlerinde 1.Kalitedir ve 2 YIL Garantilidir Cİhazdan Resimler RESİMLER EKLENECEKTİR...!!! Mesut arkadas teşekurler ederiz alintidir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika görünüyor,inşallah fiyatıda bukadar güzeldir,inpax gördümmü bayılırım.piyasaya cıksın eksisii,artısı varsa görürüz fakat kesinlikle güzeldir.teşekkürler,siz paylaşımcıların emeğine sağlık.
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 8100, geliyor, inpax |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 8100, geliyor, hd, inpax |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|