|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
![]() 1982/83 sezonunda kazanılan son kupa şampiyonluğunda ter döken eski futbolcular, "Bu kez kupa Fenerbahçe'nin müzesine girecek. Sezon çifte zaferle bitecek" iddiasında bulundu. Yaşar, Müjdat, Bulgar Mehmet, Selçuk, Erdoğan, Cem, Alpaslan, Özcan, Osman, Hasan... Bu isimler,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nı son kez kazandığı 1982/83 sezonunda sahada ter akıtan futbolculardan bazıları. Onlardan sonra bir daha hiçbir Fenerbahçeli oyuncu, kupayı kazanma mutluluğunu yaşayamadı. O zaferi yaşayanlar, bu durumu nasıl değerlendiriyor acaba. İşte görüşler: Müjdat Yetkiner: "26 yıl önce alınan kupanın bugüne kadar telafisinin olmaması büyük kayıp.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi asırlık kulüplere bu yakışmıyor. İnşallah Aziz Başkan'a kupayı almak nasip olur. O da sevinir, tüm Fenerbahçeliler de bayram eder. Çoğu kez finallerde kaybetti. İnşallah bu finali önde tamamlar." Yaşar Duran: "Son [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nda payımın büyük olduğunu söylemek zorundayım. Çünkü Bursa ile oynadığımız yarı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maçında 3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurtarmıştım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sezon 2 kupada da iyi gidiyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nda da 26 yılı futbolcu kardeşlerimin unutturmasını bekliyorum.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin iyi bir kadrosu var. Bu kez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fener'in olacak." Erdoğan Arıca: "Fenerbahçe'nin bu kadar uzun süre [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nı alamadığını 3 yıl önce öğrendim. Teknik direktörlük yaptığım için maalesef geçen süreci bir türlü üst üste koyamadım. Tabii ki 26 yıl çok uzun bir süre. Umuyorum 27. yılda alır. Ligde de iyi giden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şansını daha fazla görüyorum." Mehmet Hacıoğlu: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nı alsa da, biz de kurtulsak. Her yıl eskiler olarak aranmaktan yorulduk. Mersin'deki finalde gol atma mutluluğunu yaşadım. Futbolcu kardeşlerimden bu finali kazanmalarını istiyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi bir takımın kupada 26 yıl beklemesi, rüya gibi. Tabii ki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yakışan bir tablo değil. Bu kez [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin müzesine gelecek." Cem Pamiroğlu: "Bu baskıyı taşımak kolay değil. Ama 27. yıl olacağına inanmıyorum.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sezon iki kupayı da alacaktır. Fenerbahçe, ligin yanı sıra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nı da alarak 26 yıllık hasreti bitirecektir. Futbolcuların da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baskısına son vermek için her şeylerini ortaya koyacaklarına inanıyorum." Alpaslan Eratlı: "Fenerbahçe'nin 26 yıl kupayı kazanamaması, bana şaka gibi geliyor. İnsan inanmak istemiyor. Bunda kupanın ikinci planda kalmasının rolü olabilir. Bu sezon durum çok farklı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki kupayı da alır. Çünkü futbolcular çok istiyor." Özcan Kızıltan: "Fenerbahçe'nin 26 yıl kupaya uzanamaması enteresan bir durum. Ama bu sezon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin olacak. Son haftalardaki performansları, inançları bunu gösteriyor. Biz 26 sezon önce çifte mutluluk yaşatmıştık. Bu yıl da benzeri olacak. Bucaspor da Süper Lig'de olacak. Yani yıl, Sarı-Lacivertliler'in yılı olacak." Osman Denizci: "Büyük takımların uzun süre başarıdan uzak kalması, ister istemez sıkıntı yaratıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu yaşıyor. Mersin'deki finalde gol de atmıştım. Şimdi durum çok farklı. Trabzon'un tutunacak tek dalı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası. Bu kupayı alamazsa, tüm sezon boşa geçmiş olacak. Bu nedenle Trabzon'u daha şanslı görüyorum." Hasan Özdemir: "26 yıllık özlem, bir Fenerbahçeli olarak beni çok üzüyor. Bu, hem takım üzerinde hem de camiada maalesef baskı yaratıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin bugün de iyi bir kadrosu var. Kupayı almamaları için hiçbir neden yok. Futbolcu kardeşlerim, iyi konsantre olurlarsa, Urfa'dan kupayla dönerler." Selçuk Yula: "Golü atıp, kupayı kaldırdığımda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin 26 yıl kupasız kalacağı ne benim, ne de takım arkadaşlarımın aklına gelirdi. Fenerbahçe, kupada defalarca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oynadı. Şanssızlıkların yanı sıra, facia derecesinde hakem hataları yüzünden bugünlere gelindi. Bana göre [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortada. Çünkü Trabzon gibi güçlü bir takımla oynayacaklar. Umarım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasreti Urfa'da son bulur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu şanssızlığını yenerse, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kupası'nı müzede koyacak yer bulamayacaktır." |
|
|
|
![]() |
| Tags: fenerin, futbolculari, iste, kaldiran, kupa, son |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fenerin, futbolculari, futbolcuları, iste, kaldiran, kaldıran, kupa, son |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|