Beşiktaş tribünlerinin 'Deli'si İbrahim Üzülmez ilerlemiş yaşına rağmen her geçen yıl artan performansının sırrını açıkladı
Beşiktaş tribünlerinin 'Deli'si İbrahim Üzülmez ilerlemiş yaşına rağmen her geçen yıl artan performansının sırrını açıkladı. Fenerbahçe derbisinde hayatında ilk kez sağ kanattan oynayan ve yine alkış toplayan 36 yaşındaki futbolcu, "Çok çalışmanın karşılığını alıyorum" dedi. Beşiktaş'ın en çok koşan futbolcularından Ekrem'in "İbrahim ağabeyin dinamizmine hayranım. Bu enerjiyi nereden buluyor anlamıyorum" diye iltifat ettiği kaptan İbrahim Üzülmez, "Gittiği yere kadar devam" diye konuştu. Her zaman profesyonel yaşamaya dikkat ettiğini söyleyen Üzülmez, "Hayatımda sigara, alkol kullanmadım. İyi ve zamanında uyurum. Düzenli beslenirim. Her gün idmana, futbola yeni başlamış gibi keyif alarak gidiyorum. Kendime ve ekmeğini yediğim kulübüme saygımdan dolayı çok çalışıyorum" ifadesini kullandı.
'SÖZLEŞMENİN HAKKINI VERİYORUM'
Futbola başladığı günden beri kendisine bir hedef belirlediğini ifade eden Beşiktaşlı futbolcu, "Herkesten çok çalışmak gibi bir hedefim var. Bu yüzden istisnalar hariç ne sakatlık bilirim, ne de güçsüzlük. Gücümün gittiği yere kadar oynamalıyım. Allah bana güç verdiği sürece futboluma devam etmek istiyorum. 3 yıldır her sezon başı 1'er yıllık sözleşme yapıyorum. Her sene de hakkını veriyorum" yorumunu yaptı.