Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 6. October 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart Kaptan, Hiddink'i bombaladı

Kaptan, Hiddink'i bombaladı

"Rotasyon konusunda hocama söz söyleme hakkım yok. Sadece fikrimi söylüyorum. Eğer ben sahada yürüyorsam o zaman oynamamam gerek. Oynayabilecek durumdaysam kulübede oturmamam gerek."

"MİLLİ Takım'a seçilme kriterleri yaş ile ilgili mi? Hiddink bunu açıklamalı. Bu kadar formda olduğum bir zamanda çağrılmıyorsam ne zaman çağrılacağım?" Bu sözler Trabzonspor maçı öncesi İbrahim Üzülmez'e aitti. 36 yaşındaki Beşiktaş'ın emektarı, Hiddink'ten sonra teknik direktörü Schuster'i de üstü kapalı eleştirdi.

Avni Aker'e çıkarken adeta bir volkan gibi patlamayı bekleyen Üzülmez, kulübede yanında oturan Yusuf Şimşek'i göstererek "Takımın sigortasıyız. Sorunlu hallerde kadroya gireriz" diyerek takıldı. Üzülmez, Schuster'in oyun anlayışına sistemine ve düşüncelerine her zaman saygı duyduğunu ileri sürerek, "Türk Milli Takımı'nda oynayan futbolcu olarak kendimi her zaman hazır hissediyorum.

Sezon başından bu yana siz medya mensuplarının ve taraftarların alışamadığı rotasyon var. Bende alışamadım.

Çıldırıyorum

Eğer ben oynayacak düzeyde isem kulübede olmamam gerek. Elimde olsa her gün oynamak isterim. Rotasyon konusunda ağır eleştiri yapma hakkım hele Schuster'e söz söyleme hakkım yok. Sadece fikrimi söylüyorum. Ben sahaya çıkıyor, yürüyorsam oynamamam gerek. İngiltere'de bakın haftada üç maç oynuyorlar. Bizim onlardan neyimiz eksik. Ben kendimi yorgun hissetmiyorum. Öyle olsa kadroda olmam. Bu nedenle teknik direktörümüzden forma istiyorum. Kulübede oturunca çıldırıyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum. Yerimde oynayan arkadaşlarımın her zaman destekçisiyim. Kimseyi kıskanmıyorum" dedi.
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
bombaladi, hiddinki, kaptan

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 18:50.