|
|||||||
| Spor toto Super Lig Spor toto Super Lig mac yayinalri haberler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Konular: 99
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
F.Bahçe yönetimi, Türk sporu adına doğru kararların alınabilmesi amacıyla TFF'nin aldığı kararları saygıyla karşıladıklarını açıkladı
F.Bahçe Kulübü, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında TFF tarafından yapılan çalışmaların yakından takip edildiğini duyurdu. Sarı-Lacivertli kulüpten, yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, 'Yürütülmekte olan hukuki süreç ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan titiz çalışmaları dikkatle takip ediyoruz' denilirken, TFF tarafından alınacak kararları da saygıyla karşılayacakları vurgusu yapıldı. TFF'YE GÜVEN MESAJI VERİLDİ YÖNETİM Kurulu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 'Sayın Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF'nin spor kamuoyunu tatmin edecek, akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde karar almak adına çaba sarf ettiklerini biliyoruz. Sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve Türk sporu adına daha doğru kararların alınabilmesi amacıyla TFF tarafından alınan kararları da saygı ile karşılıyoruz. F.Bahçe olarak temennimiz, hukuki sürecin bir an önce sonuçlanması ve yöneticilerimizin aklanması, kulübümüz, camiamız ve Türk futbolunun ve sporunun bu süreçte zarar görmemesidir.' Düşmanıma bile vermesin SON kongrede Aziz Yıldırım'ın rakibi olan Şadan Kalkavan, 'Allah düşmanımı o duruma düşürmesin' dedi. Radyospor'a açıklama yapan Kalkavan, 'Aziz Yıldırım'ın durumu beni çok üzüyor. Umarım kendisini en kısa sürede aramızda görürüz. Ben de kendisini ziyaret etmek istiyorum. Allah düşmanımı o duruma düşürmesin. Gerçekten zor bir durum. Ama Fener kişilere bağlı değil' dedi. akşam |
|
|
|