Geri git   Dreambox > Çöp Kutusu > Forumdan uzaklaştiralanlar

Forumdan uzaklaştiralanlar Forumumzdan banlananlari Sebep ile burda bulabilirsiniz.

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 10. September 2010   #1
Servet
Süper Administratör
Servet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Servet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud ofServet has much to be proud of
Servet - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart kartal8169 oku banlisin zihniyeti bozuk oku

okadar kucuksunki sana ve senin gibi zihniyeti bozuk insanlara laf bile soylemem evt bu forumda konular gizli içeriklidir cevap yazmadan konu goremessın alamsın bunu boyle bil ve blin sen abuk subuk yazarsın ben benlarım izeti nefsin varsa az dahi olsa gururun varsa bu foruma bir daha girmessin aslinda suc senin deyil suc benim git başka forumlara bak konu acarsın saatlşerce bekle ki yardim gelsin oysa burda boyle deyil elimden geldikce anında cevap yazmaya cevap vermeye gayret gosterdik gostermeyde devam ediyoruz bırak forumu foruma uye olupta bir zat msn yardım ettıyım ınsalarin hatti ve hesabi yok neyse kolay gelsin
< ------------------------ Servet 'in İmzası ------------------------ >
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir

MSN Dreamboxdestek@msn.com

ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR.

Servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 2. February 2011   #2
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder

Eline sağlık abim bu adamlar bizim forumumuzda barınamaz.
< ------------------------ vBulletin MasterTR 'in İmzası ------------------------ >

vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 1. August 2011   #3
crazy08
Vip Üye
crazy08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : crazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud ofcrazy08 has much to be proud of

servet ustam bu adam gerçekten banlanmayı hak etmiş.bana ALLAH razı olsun her konuda yardımcı olmuşsundur.ben canlı şahidim.bu sitenin onuru vardır.onuruyla uğraşanlar ayaklar altında çiğnenir......
crazy08 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , , ,

Bookmarks

Etiketler
banlisin, bozuk, kartal8169, oku, zihniyeti

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 19:12.