![]() |
|
|
|||||||
| Duyurular: Yeni Tasarım Yayında..! |
| Forumdan uzaklaştiralanlar Forumumzdan banlananlari Sebep ile burda bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
S.Administrator
![]() ![]() |
okadar kucuksunki sana ve senin gibi zihniyeti bozuk insanlara laf bile soylemem evt bu forumda konular gizli içeriklidir cevap yazmadan konu goremessın alamsın bunu boyle bil ve blin sen abuk subuk yazarsın ben benlarım izeti nefsin varsa az dahi olsa gururun varsa bu foruma bir daha girmessin aslinda suc senin deyil suc benim git başka forumlara bak konu acarsın saatlşerce bekle ki yardim gelsin oysa burda boyle deyil elimden geldikce anında cevap yazmaya cevap vermeye gayret gosterdik gostermeyde devam ediyoruz bırak forumu foruma uye olupta bir zat msn yardım ettıyım ınsalarin hatti ve hesabi yok neyse kolay gelsin
Destek Adimizde var Dreamboxdestek.Net [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Lütfen Üye Olun...] Emege Saygisi Olmayanin Kendisinede Saygisi Yoktur abuk subuk mesajlar ve Kelime Uzantisi Yapmak Yasaktir sebebi Bandir MSN Dreamboxdestek@msn.com ŞİFRELİ YAYINLARIN İLLEGAL YOLLARLA İZLENMESİ SUÇTUR. FORUMDA VERİLEN FREE SERVER'LAR INTERNET SİTELERİNDEN ALINTI YAPILIP, TEST AMAÇLIDIR. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eline sağlık abim bu adamlar bizim forumumuzda barınamaz.
|
|
|
#3 |
|
VIP Üye
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Ettiği Teşekkür: 22
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servet ustam bu adam gerçekten banlanmayı hak etmiş.bana ALLAH razı olsun her konuda yardımcı olmuşsundur.ben canlı şahidim.bu sitenin onuru vardır.onuruyla uğraşanlar ayaklar altında çiğnenir......
|
|
|
|
![]() |
| Tags: banlisin, bozuk, kartal8169, oku, zihniyeti |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banlisin, bozuk, kartal8169, oku, zihniyeti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|