|
|||||||
| Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar klon sim 2.0.1 cihazlar için aşağıdaki linkten download yapabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] estar sim 3.0 için yine yukarıdaki linkten indirmiş olduğunuz dosyayı bu linkten indireceğiniz ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) EstarDreamConverter V3.1.0.0 programıyla çok kolay convert edip estar simli cihazlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. e-star simli cihazımda en ufak sorun yaşamadan kullanmaktayım şu an. sim201 kulanan ve deneme imkanı olan bir arkadaşımızda onaylarsa diğer arkadaşlarımızada yardımı dokunmuş olur. hayırlı olsun. ( ![]() klon bitmiştir diyen arkadaşlarada küpe olsun . yanlış bilgilendirme yapıp formumuzun gücünü azaltmayalım !!!!!) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
ben son convert programıyla sim 2.1 için çıkan bütün yazılımları convert edip e star sim v 1 de kulanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum meboot üzerine kuruyorum genelde flaşh a hiç denemedim ama meboot da sorun yok tarafımdan denenenmiştir tüm yazılımlar
|
|
|
|