|
|||||||
| Medialink ML 9700 High Definition Linux Medialink ML 9700 High Definition Linux |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konular: 10
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihazeksik gördüğüm yerler
1-cccamı atınca serveratınca cccam info gibi bir progrm olmsı gerkir ki cccam mı görelim 2-şifreleme sistemi hic görünmüyor kanal gecişlrinde en ucuz makinada bile var bu özellik 3 menü de değişşe güzel olur pek hoş değil |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemi :
cihaz türksat kanal üzerinde 4-5 dak sonra donuyor ne kumanda işliyor nde kanallar o kanal üzerinde duruyor kanal calışıyr fakat kumanda calişmıyor kapatıp acıyorum yeniden aynı oluyor ok basıncada donuyor bu sadece türksatt oluyor
Konu kınık tarafından (11. January 2011 Saat 05:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
kanal listeni ve server bilgilerini yedege al cihazi firma ayarina getir düzelir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kıdemi :
onu yaptım belirli bir süre yine donup kalıyor
yüksel beyle görüştüm gönder değiştirelim dedi hem tuenr 1 hem tuenr 2 de denedim sadec turksatta yapıyor saygılar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
chaz çok sorunlu birara kendikendini resetliyordu chazı yükselbey değiştirdi yeni chazda 2. veya 3. günde tekrar reset attı kendikendine sörvırlık aldığım arkadaş chazı elinden geldiğince düzenledi fakat simdide chaz donuyor kanalları değiştiremiyorum mecburen chazı arkasındaki düğmeden kapatıp açıyorum birde kanalların info bilgisini programların ismini göstermiyor çok enterasan bir sorundaha menülerdeki yazılar zmanzaman kaybolup 5- 10 dakika sonra tekrar görünüyor yükselbey önümüzdeki hafta yeni yazılımın geleceğini söyledi acaba bu sorunlarıda düzelirmi
birde ben bu chazı mororlu çanakta kullanıyorum uyduların pozisyonunu haftada bir bazen ikikere kaybediyor tekrar yörüngelerini ayarlamak zorunda kalıyorum 2tane hd kanalı donarak değilde kesik kesik gösteriyor sörvır değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor sd yayınlarında bazılarını hiç açmıyor chazda çok sorun var yavaş yavaş ümitlerim tükeniyor yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kıdemi :
kardeş benimde oluyordu fabrika ayarlria girdim tekrar yazılım attım benim turksatt yapıyordu 1 turner takılıydı sonra 2 tunere aldım sorun düzeldi sende den bakalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ben bu chazı fabrika ayarlarına getirsem yüklemem gereken yazılımlar hangisidir ve bu yazılımları nasıl yükleyeceğim ve bu yazılımları nereden temin edebilirim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
|
|
|