Geri git   Dreambox > DREAMBOX > LİNUX TABANLI DİGER UYDU ALICILAR > Medialink ML 9700 High Definition Linux

Medialink ML 9700 High Definition Linux Medialink ML 9700 High Definition Linux

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 9. January 2011   #1
kınık
Üye
kınık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 10
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : kınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud of
Standart Medialink 9700 sorunları

cihazeksik gördüğüm yerler
1-cccamı atınca serveratınca cccam info gibi bir progrm olmsı gerkir ki cccam mı görelim
2-şifreleme sistemi hic görünmüyor kanal gecişlrinde en ucuz makinada bile var bu özellik
3 menü de değişşe güzel olur pek hoş değil
kınık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11. January 2011   #2
kınık
Üye
Kıdemi : kınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud ofkınık has much to be proud of

cihaz türksat kanal üzerinde 4-5 dak sonra donuyor ne kumanda işliyor nde kanallar o kanal üzerinde duruyor kanal calışıyr fakat kumanda calişmıyor kapatıp acıyorum yeniden aynı oluyor ok basıncada donuyor bu sadece türksatt oluyor

Konu kınık tarafından (11. January 2011 Saat 05:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 11. January 2011   #3
seatci
Yeni Üye
seatci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Kıdemi : seatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud of

Alıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cihaz türksat kanal üzerinde 4-5 dak sonra donuyor ne kumanda işliyor nde kanallar o kanal üzerinde duruyor kanal calışıyr fakat kumanda calişmıyor kapatıp acıyorum yeniden aynı oluyor ok basıncada donuyor bu sadece türksatt oluyor
kanal listeni ve server bilgilerini yedege al cihazi firma ayarina getir düzelir
seatci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11. January 2011   #4
kınık
Üye

fabrika ayarlarına döndüm yine aynı
Alt 11. January 2011   #5
seatci
Yeni Üye
seatci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Kıdemi : seatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud ofseatci has much to be proud of

hazir kanal listesi yüklüyse eger birde kendin kanal aratip dene yine olmassa servise sorman gerekecek

bende öyle bir sorun yok
seatci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11. January 2011   #6
kınık
Üye

onu yaptım belirli bir süre yine donup kalıyor
yüksel beyle görüştüm gönder değiştirelim dedi hem tuenr 1 hem tuenr 2 de denedim sadec turksatta yapıyor saygılar
Alt 14. January 2011   #7
kınık
Üye

ağdan pc deki filmleri görmek icin ne yapmak gerekiyo pc ye nasıl bağlanacaz
Alt 15. January 2011   #8
kutay
Yeni Üye
kutay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : kutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud of

chaz çok sorunlu birara kendikendini resetliyordu chazı yükselbey değiştirdi yeni chazda 2. veya 3. günde tekrar reset attı kendikendine sörvırlık aldığım arkadaş chazı elinden geldiğince düzenledi fakat simdide chaz donuyor kanalları değiştiremiyorum mecburen chazı arkasındaki düğmeden kapatıp açıyorum birde kanalların info bilgisini programların ismini göstermiyor çok enterasan bir sorundaha menülerdeki yazılar zmanzaman kaybolup 5- 10 dakika sonra tekrar görünüyor yükselbey önümüzdeki hafta yeni yazılımın geleceğini söyledi acaba bu sorunlarıda düzelirmi
birde ben bu chazı mororlu çanakta kullanıyorum uyduların pozisyonunu haftada bir bazen ikikere kaybediyor tekrar yörüngelerini ayarlamak zorunda kalıyorum

2tane hd kanalı donarak değilde kesik kesik gösteriyor sörvır değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor sd yayınlarında bazılarını hiç açmıyor chazda çok sorun var yavaş yavaş ümitlerim tükeniyor yardımcı olursanız sevinirim
kutay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15. January 2011   #9
kınık
Üye

kardeş benimde oluyordu fabrika ayarlria girdim tekrar yazılım attım benim turksatt yapıyordu 1 turner takılıydı sonra 2 tunere aldım sorun düzeldi sende den bakalım
Alt 16. January 2011   #10
kutay
Yeni Üye
kutay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : kutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud ofkutay has much to be proud of

ben bu chazı fabrika ayarlarına getirsem yüklemem gereken yazılımlar hangisidir ve bu yazılımları nasıl yükleyeceğim ve bu yazılımları nereden temin edebilirim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kutay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
9700, medialink, sorunlari
Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 00:59.