|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Güzel bir projeye adım atıyorum. Banner reklam ağı sistemi yaptım. Nedir bu sistemin mantığı? = Sistemin mantığı şudur. PHP Dosyasına eklenen Banner'leri rastgele gösterir. Sistem Google Adsense gibi işlemektedir. İçeriğe göre değil, rastgele göstermektedir. Şuanda sistemimiz test yayınındadır. Reklam ağınıza nasıl katılabilirim? = Reklam kodumuz: Kod:
<center><iframe frameborder="0" src ="http://www.uydudestekforum.com/reklam/reklam.php" width="480px" height="90px" scrolling="no"></iframe> Arkadaşlar adres değişebilir sağlam bir hosta atarsam daha iyi olur reklam sistemini sitesine kodu ekleyenler buraya yazsınlar. Adres değişirse bilgilendiririm. Şuanda Ekli Olan Siteler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla... Konu vBulletin MasterTR tarafından (1. October 2011 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Tags: adversiting, aginiz, katilin, merakli, merakliysaniz, reklam, reklama, sizde, yayinda, yeni |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adversiting, aginiz, katilin, merakli, merakliysaniz, reklam, reklama, sizde, yayinda, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|