Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 9. August 2011   #1
burcinali
VIP Üye
burcinali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 787
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : burcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud ofburcinali has much to be proud of
Standart Metris Kabe değil

Ünal Aysal: Metris Kabe değil!

İzin alıp, Metris'e girmek öyle kolay değil. Adnan Polat düşünüyorsa elbette gidebilir. Çünkü Aziz Yıldırım'la eski bir dostlukları var

Aramalar kulüpte de yapıldı, ancak Adnan Polat evi, ofisi aranırken neden sahip çıkmadığımızı sormuş. Eski başkandan olumlu tavır göremiyorum Galatasaray Dergisi'nin beyaz kapakla çıkmasını bile sorguluyorlar. O mesaj size değil, spor kamuoyuna. Beşiktaş Dergisi de beyaz kapakla çıktı
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mgündemdeki konularla ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Yurt dışında bulunan Başkan Aysal, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan isimleri ziyaret etmemesiyle ilgili, "Metris, Kabe değil" ifadesini kullandı.
Ünal Aysal, eski Başkan Adnan Polat'ın dün basında yer alan sözlerine de yanıt verdi. İşte Aysal'ın gündem belirleyecek mesajları...
'Polat ters algılıyor'
"Adnan Polat biz göreve geldikten kısa süre sonra röportaj veriyor. Bu yönetim üç gruba ayrılmış diye kendince bir takım saptamalar yapıyor. Son aramalar sadece onun evinde yapılmadı, her yerde yapıldı. Ama nedense Polat, ters algılıyor. Evi, ofisi aranırken neden sahip çıkmadığımızı sorgulamış. Kulüpte de aramalar yapıldı, Bülent Tulun'un evi de arandı. Kendisiyle ilgili haberleri görünce şaşırmıyorum. Ona her fırsatta teşekkür ettim. Benim ilişkilerim her zaman olumlu seviyede olmuştur. Ne yazık ki aynı tavrı eski başkandan göremiyorum. Adnan Polat kendi kendisini yalnızlığa mahkum etti."
'Zaten çok kalabalık'
"Metris'e gitmeyi düşünüyorsa, gidebilir Adnan Polat. Aziz Yıldırım ile dostlukları daha eski ve gitmesi de iyi olur. Bu arada Metris zaten çok kalabalık, gidecek zaman da yok. İzin almak, ziyaret etmek öyle çok kolay değil. En yakınları bile ziyaret için birçok prosedürden geçiyor. Böyle bir ortamda ayak altında olmanın bir anlamı yok. Kaldı ki Metris, Kabe değil! Son mektup olayının ardından Bülent Tulun konusunda bazı gazeteler dışında, ne camia içerisinden ne de taraftardan bir baskı gelmedi. Kulüp içinde iki kişi arasında yapılan bir iç yazışma. Önemli olan bunun dışarı nasıl sızdığı. Bunun neticesine göre karar alınacak. Herkes sorgulanır. Buna gerekiyorsa ben de
burcinali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
degil, kabe, metris

Seçenekler
Stil

Forum Jump