|
|||||||
| ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
sözkonusu c satırı dreamboxserver.com/ ait olup [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alakası yoktur.bu konuyla ilgili olarak huzurlarınızda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ve yetkililerinden özür diliyorum...fiyat olarak 180 yatırdım ama bunu dreamboxserver.com yetkilileri 6 +1 aylık olarak algılamış..
Konu vBulletin MasterTR tarafından (28. October 2011 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: www. 'lu Linkler Düzenlendi, Siteden Backlink Çıkışı Yapmayınız! |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Tarafımızdan özür kabul edilmiştir. Bu tip konularda oldukça hassasız ve gereğindede elimizden geleni yaparız. Kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye fedakarlıklar da yapmışızdır. Konu büyümeden kapandığı için de oldukça memnunuz...
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
DREAMBOXBUY Kadar Şerefli, İşini Layikince Yapan Bir Firma Yok Bunu Böyle Bilin, Gerek Destek Olsun Gerek Kalite DREAMBOXBUY'da... dreamboxserver.com ise insan satan, para düşkünü, manevi değere önem vermeyen ve herşeyin maddiyat olarak gören itibarsız bir firmadır benim gözümde ve öylede kalacak... Konu Kapatılmıştır. Saygılar |
||
|
|
![]() |
| Tags: dilerim, ozur |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dilerim, ozur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|