Geri git   Dreambox > Dreambox Destek FORUM > ŞİKAYETİM VAR

ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 28. October 2011   #1
maluda
Üye
maluda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : maluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud ofmaluda has much to be proud of
Standart özür dilerim http://www.dreamboxbuy.com/

sözkonusu c satırı dreamboxserver.com/ ait olup [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alakası yoktur.bu konuyla ilgili olarak huzurlarınızda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ve yetkililerinden özür diliyorum...fiyat olarak 180 yatırdım ama bunu dreamboxserver.com yetkilileri 6 +1 aylık olarak algılamış..

Konu vBulletin MasterTR tarafından (28. October 2011 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: www. 'lu Linkler Düzenlendi, Siteden Backlink Çıkışı Yapmayınız!
maluda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28. October 2011   #2
dreamboxbuy
Yeni Üye
dreamboxbuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 0
Kıdemi : dreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud ofdreamboxbuy has much to be proud of

Tarafımızdan özür kabul edilmiştir. Bu tip konularda oldukça hassasız ve gereğindede elimizden geleni yaparız. Kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye fedakarlıklar da yapmışızdır. Konu büyümeden kapandığı için de oldukça memnunuz...
dreamboxbuy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28. October 2011   #3
vBulletin MasterTR

DMDESTEK Seo Hizmeti | vBulletin # Coder,Designer,Site İçi SEO ve Google İnfo Güncelletme ! www.vbulletinworld.com

vBulletin MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 689
Tecrübe Puanı: 10
Kıdemi : vBulletin MasterTR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
vBulletin MasterTR - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
maluda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sözkonusu c satırı dreamboxserver.com/ ait olup [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alakası yoktur.bu konuyla ilgili olarak huzurlarınızda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden ve yetkililerinden özür diliyorum...fiyat olarak 180 yatırdım ama bunu dreamboxserver.com yetkilileri 6 +1 aylık olarak algılamış..
Alıntı:
dreamboxbuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarafımızdan özür kabul edilmiştir. Bu tip konularda oldukça hassasız ve gereğindede elimizden geleni yaparız. Kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye fedakarlıklar da yapmışızdır. Konu büyümeden kapandığı için de oldukça memnunuz...
Önceki konudada belirtmiştim, dünkü yazdığım mesaj sayesinde arkadaşımız kimin dolandırıcı olduğunu anlamış görünüyor.

DREAMBOXBUY Kadar Şerefli, İşini Layikince Yapan Bir Firma Yok Bunu Böyle Bilin, Gerek Destek Olsun Gerek Kalite DREAMBOXBUY'da...

dreamboxserver.com ise insan satan, para düşkünü, manevi değere önem vermeyen ve herşeyin maddiyat olarak gören itibarsız bir firmadır benim gözümde ve öylede kalacak...

Konu Kapatılmıştır.

Saygılar
vBulletin MasterTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
Tags: ,

Bookmarks

Etiketler
dilerim, ozur

Seçenekler
Stil

Forum Jump