Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 21. September 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart Q7'den derbi yorumu..

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Fenerbahçe derbisi ile ilgili değerlendirme yaptı

"İki taraf adına da zevkliydi. İki takım da bir şekilde bu ligde var olduğunu göstermek istedi. İkinci yarıdaki oyunumuzla bu maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama bu skor da iyi. Hem benim için, hem diğer oyuncular büyük bir zevkti. Büyük futbolcular oynuyor. Güzel goller ve güzel hareketler oluyor. Herkes böyle maçlarda oynamak ister.

Hem taraftarlar, hem ben karşılıklı bir şekilde birbirimizi ateşliyoruz bence. Beşiktaş için buradayız. Kendi stamızda olduğumuz zaman, elimizden gelen her şeyi yapmak zorundasınız. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Öte yandan yıldız oyuncu, yayıncı kuruluştaki bir program için canlı yayında forma imzaladı.
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
derbi, q7den, yorumu

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 05:35.