Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Beşiktaş

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 29. October 2010   #1
respected
Üye
respected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 389
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : respected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud ofrespected has much to be proud of
Standart Rüştü'den Schuster'e gönderme

Rüştü'den Schuster'e gönderme

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü, maçı değerlendirdi; oynadıkları sistemle zorlanabileceklerini belirterek, teknik direktör Schuster'e adeta göndermede bulundu.

Rüştü'den Schuster'e gönderme
Rüştü'nün maç sonu açıklamarı
Şimdi tabii eleştireler olacaktır. Takım kötü netice aldığında ilk önce kaleciler eleştirilir. Hakan da eleştirildi epey de yıprandı. Bizim başımza geldi bu şeyler. Uzun süredir oynamadım. Benim ilk maçlarım zor geçecektir ama bugün daha da rahatladım.

İştah ve arzu olarak takımı beğendim fakat final paslarında ve vuruşlarda şanssızlık, becerisizlik vardı. Takımda özgüven eksikliği vardı. Alışık değiliz, bizi yıprattı bu mağlubiyet serisi.. Gollerin sonlara doğru olması sıkıntı olabilir ama oyun genelinde iyiydik, en azından gruplara kaldık.

2. lig, 3. lig veya 1. lig takımı da olsa farketmez.. Defansımızın zaaflarından demeyeyim ama oynadığımız sistemden dolayı bundan faydanalabilecek takımlar olacaktır. Bunu da çözecek olan hoca ve takımdır. Sürekli önde bir baskı. Daha akıllı oynayan takımlara karşı zorlanabiliriz"
respected isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
gonderme, rustuden, schustere

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 09:57.