Schuster'in 1 numaralı şaşkınlığı
Beşiktaş’ın kaleci antrenörü Zafer Öğer, kaleciler açısından çok şanslı olduklarını; ancak
Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Zafer Öğer, kaleciler açısından çok şanslı olduklarını; ancak seçim yapmakta çok zorlandıklarını söyledi.
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Öğer, Schuster beni çağırıp sorduğu zaman ben 3'ü de hazır diyorum; tercih sizin diyorum. Schuster bu duruma hem seviniyor hem de şaşırıyor. 'Böyle bir durum ilk kez başıma geldi. Daha önce hiç düşünmeden oynatacağım 3 kaleciye birden sahip olmamıştım' diyor" şeklinde konuştu.
HAKAN'I DERBİDEKİ PERFORMANSINA GÖRE DEĞERLENDİRMEMEK GEREKİR
Hakan Arıkan'ı derbideki performansına bakarak değerlendirmemek gerektiğini belirten Zafer Öğer, "Her takımda birinci, ikinci ve üçüncü kaleci olur: ama biz de böyle bir durum yok. Her üç kaleci de formayı alabilir. Hakan Arıkan'ı, derbideki performansına bakarak değerlendirmemek gerekir. Hakan, Beşiktaş'ta her zaman üst düzeyde oynadı; bunun semeresini de milli takıma giderek aldı" dedi.
RÜŞTÜ HER ZAMANKİNDEN DAHA İYİ
Kaleciler arasında seçim yapmanın son derece güç olduğuna işaret eden Öğer, Rüştü'nün de her zamankinden daha iyi durumda olduğunu belirterek, "Üç tane çok iyi kaleciye sahibiz. Seçim yapmak çok zor oluyor. Hakan ve Cenk çok formda. Rüştü, uzun bir sakatlık sürecinden çıkmasına rağmen antrenmanlarda çok formda gözüküyor. Geçmiş yıllardaki performansından daha iyisini ortaya koyacağına inanıyorum. Schuster beni çağırıp sorduğu zaman ben 3'ü de hazır diyorum; tercih sizin diyorum. Schuster bu duruma hem seviniyor hem de şaşırıyor. 'Böyle bir durum ilk kez başıma geldi. Daha önce hiç düşünmeden oynatacağım 3 kaleciye birden sahip olmamıştım' diyor" şeklinde konuştu.
CENK KENDİNİ HER ZAMAN HAZIR TUTUYOR
Cenk Gönen'in derbideki performansına da değinen Öğer, "CSKA; maçında kadroya alınmadığı zaman Cenk'le konuştum. "Sakın üzülme. Her zaman hazır ol. Kaldığın yerden devam etmek zorundasın. Üst düzey bıraktın. Sakatlık olursa, ayrı şekilde devam etmek zorundasın