|
|||||||
| ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
bu vep sitesinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]bir yıllık server aldım..ama 7 aydan sonra kapandı..8-9 defa mesaj yazmama rağmen bizim boyle serverımız yoktur yanlış yerle irtibata geciyorsunuz bilginize. gerekçesiyle yanlışlıklarını düzeltmediler.ben kime ne verdiğimi bilmeyecek kadar çocuk degilim.vede son üç mailede cevap bile vermediler..malesef başkalarını dolandırmak için hala web faal olarak çalışıyor..bir diger konu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu web siteside kapandı gerçi burdan server almadım..diyecegim server almak isteyenler 150-200 tl dolandırılmayı göze alsınlar..ben bu işi bırakıyorum diyecek kadar zoru var...bu mesajdan bir sonuç alacagımı düşünmüyorum..paylaşmak istedim...
Konu maluda tarafından (27. October 2011 Saat 05:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
kardeşim bizi tanıyan tanıyor kimseyi dolandırmadık bu gune kadar sizden istenen bilgileri veremiyorsunuz server bilginizi bizden almadıgınız bir serverla karıstıyorsunuz sitemizde tel numaramıza kadar var arayın telefonlada görusebiliriz formlara vermenize gerek yok tum gelen mailleri ve cevapalrıda forda yayınlaya bilrim isterseniz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bize ulasamadıysanız ozelden mesaj atın telefon numaranızı biz sizi arayalım. İnsaların akıllarını karıstırmanız lutfen yanlıs bilgiler verip. Sitenize vermis oldugumuz rahatsızlıktan dolayı özur dileriz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Bizi bu camia iyi tanır tüm müşterilerimin dikkatine:
C: dmbox1.ath.cx 44600 linux018 3040411 ben de böyle bir server varmı birileri bu arkadaşı dolandırmış bana bu linki verip yazıp biçiyor anlamadım nerden sardı kaç gündrü yazıyor kendisine açıklama yapıyorum dns lerim portlarım vs... bilgilerini veriyorum olmayan bi line la çamur atmak ne kadar kolay. Not: kardeşim eğer çalışıyorsan işini sektörünü vs.. bilgilerini paylaşta beni kaç kez dolandırdığını yazim... var mı böyle birşey ya!!!!!! yoruma açıktır.... |
|
|
|
|
#5 |
|
|
bu arada bu dns port tanıdık gelen varsa lütfen paylaşşın hangi siteye yada firmaya aitse lütfen alın şu dertli müşteriyi...
Konu dreamboxbuy tarafından (27. October 2011 Saat 06:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dreamboxbuy şahsen tanirim ve de iyi iş yaptiklarini blirim gerekırse tlf ile baglanti yine kurarlar gereken neyse yapilir ok sorun hal olduysa bılgı verın konuyu kpatayım dreamboxbuya zarar gelmesını ıstemem
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Arkadas bizle direk görüsebilir sanırım ilgin için cok sağol servet konuyu kapatabilirsin biz acmadık ama arkadas cevap yazmıyor. Biz üstümüze düşeni yazdık sanırım, yazacak birsey yok.
|
|
|
![]() |
| Tags: dolandiriciligi, server |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dolandiriciligi, server |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|