|
|||||||
| ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
Benim içime oturdu ben de bir şikayette bulunacağım . Gücüme de gitti ama yapacak bir şey yok . Bursada aşağıdaki uyducudan server da donma olmadığı garantisi ile bir senelik 200 TL karşılığında server aldım . Server iddia edildiği gibi donmasız değil .Kanal açma süresi 10-15 sn açarsa tabi . Çoğu zaman açmıyor . Donma çok sık .Telefon edip durumu aktardım .işte aldığım cevap benim çok gücüme gitti .Cevap şu
--eeee söyledin işte ne yapalım ,bu bizim bilecağimiz iş donuyorsa donuyordur. kafamı verdiğim para yüzünden değil bu lafı yiyip hiç bir şey yapamadığım için taşa vuruyorum . Ola ki sizde aynı hatayı yapmayın ..... Firma bilgileri : yonca elektronik ihsaniye mah.tuna cad no:65 BURSA / Türkiye Telefon 1 : 0224 2451629 Telefon 2 : 0224 2470796 Fax : 0224 2470796 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
gecmis olsun arkadasim kafani tasa vurmana gerek yok D..... ye ihbar edebilirsin. sahsin mail adresini ve telefonunu ver. illegal yayin yapiyor diye sikayet et. birak o kafasini tasa vursun.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
arkadaşlar sorunu çözmeye bakalım mesela farklı cıhazda denendi,mi farklı nette denendimi ha olmassa aldığınız yerden rica edersınız ya portunu deyiştirirler ya,da farklı
dosya verirler . yangına körükle gitmıyelim arkadaşlar.....saygılar kolaygelsin |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sevgili kardeşim iyi etttin bu adamın msn sini filanda ekleki cumle alem gorsun adamın rezıllıyı bu sorun hal olmuyana kadar mbu konuda burdan kalkmayacak bu şikayet bolmunu actıkkı mıllet duşmesın mıllete yanliş yapılmasın yanliş yapilan varsa cozum bulunsun | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Tamam gereken yapılır ama arkadasın dediği gibi bir digital foruma şikayet olmaz.Adamı şikayet et ondan sonra ben bu bu kişlere verdim desin sonrada bizlerlede ugraşılsın.En mantıklısı üye oldugun tüm forumlarda deşifre edeceksin.Kendide mutlaka görür ki daha sonra oradan alacaklar kimden ne,nasıl alır bilecek.Zaten bu konuları okuyanda kalkıp oradan almaz herhalde.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :