|
|||||||
| ŞİKAYETİM VAR Sikayet Bölümü. Her konuda hakkini ara |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili arkadaslarim bu bolumu acmak amacim yanlişlara dur demek haksizliklara dur demek için acilmiş bir bolumdur orneyın xxxx yerden uydu cihazi aldiniz cihazinizda problem oldu ama gelgorki xxxx aldiginiz yer size haksizlik ediyor yada 1 kalite diyip 3 kalite satan zihniyeti kotu olan insanlara yada esnafım dıyenlere dur demek için acilmiş bir bolumdur lakin ben duştum başkasi duşmesin ben zarar gordum başkası zarar gormesin diye bu bolum acilmiştir şikayetleriniz varsa buyrun paylaşin haksız yere suçlamalarda bulunulmasın lütfen gerçekten madur olmuşsanız konu açınız teşekkurler
1 Madde aldiginiz malin vs faturasi olmasi şart 2 Madde fatura yada maliye ilşkisi olmayan konular kesınlikle silinir 3 Şikayet edeceyiniz yerim web sitesi ve tlf bilgilerinide yazin Not Unutmayinki Haksizlik eden eryada gec belasini bulur ve burdan konu acabilirsiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#9 |
|
|
senin dediğin yere baktım bir arkadaş yazmış ama gereken cevap verilmesine ragmen daha halen madur insanların ilk önce vicdanları olması gerek.kul hakkını bilmesi gerek ama müslüman bir ülkede yaşamamıza ragmen kimse kimsenin umrunda degil.satan kişi 1 kalite diye 3 kalite cihaz vermiş sıkıntı yaşar mı yaşamamız mı?diye düşüne yok onun için sadece para önemli ama nafile oda bir yerlerden cıkıyor
|
|
|
![]() |
| Tags: bolumu, hakkinda, okuyun, sikayetim, var |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bolumu, hakkinda, okuyun, sikayetim, var |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|