|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhaba çok değerli arkadaşlarım.
Sitemiz gün geçtikçe yükselmektedir. Alexa değerindede düşmekteyiz (yani yükselmekteyiz) Search Analytics for dreamboxdestek.net QCI Query Popularity Site Information for [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Search Results for dreamboxdestek.net Displaying 1 to 1 out of 1 sites. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyrun link buradan: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Google'dada yükselişimiz devam ediyor. Yaptığım çalışmalar sayesinde Google siteyi 16 dakikada 1 ziyaret edip güncellemektedir. Buyrun link buradan: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konuların üstte çıkması için bana biraz zaman gerekiyor onuda yaptığımız zaman zaten sitemiz istenilen konumun daha üstünde olacaktır. Dreambox kelimesindede yükselişimiz devam ediyor. Bu çalışmalar haricinde sitemizdeki sorunların vs ne olduğunu veya extra ne yapacağımızı söylerseniz yönetim olarak değerlendiririz ve uygun görürsek yaparız. Görüşlerinizi almak istiyorum şimdi. Haydi yoruma. ![]() Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Arkadaşım çok basit bir görünüm var güzel bir tema yükleyerek birazda görselligi artırsanız güzel olurdu herhalde sanki bedava domainle yapılmış bir
site gibi madem bu kadar emek harcıyorsunuz neden biraz daha profesyonel düşünmüyorsunuz size birkaç örnek link vermek isterdim ama reklama girer diye vermiyorum ama siz biraz araştırma yaparsanız de dedigimi anlarsınız. Saygılar........ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Sitemizin teması Google ile uyumludur bizde bu temayı isteyerek kullanıyoruz diye bir şey yok fakat bildiğimiz bir şey varki bu temayı kullanıyoruz. Amacınız sitemizi geri götürmek ve Google'a küstürmekse bunda başarılı olamayacaksınız. Gerekirse Profesyonelde yapılır ama ne gerek var şuanda herşey yolunda giderken macera aramaya Google tema değiştirilmesine iyi bakmadığını bilmeniz gerekir. Bu konuda daha fazla destek almak için lütfen sitemizi ziyaret ediniz ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla | |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
sitenizden cok yararlanıyoruz benim acımdan sizden ve sitenizden memnunum acık kalırsa memnun olurum daha sizden dreambox kullanıcısı olarak yararlanacağımız cok şey var acık kalmasından yanayım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 1136
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 1010
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anket burda
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Arkadaşım Allah razı olsun sayenizde hem bir çok şey öğreniyoz cihazımızı en iyi şekilde kullanıyoruz bizi aşan konularda forumdan yardım alıyoruz bu güzelliklerden mahrum kalmak istemem lütfen açık kalsın
|
|
|
|
![]() |
| Tags: anket, gidisatindan, memnunmusunuz, sitemizin |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anket, gidisatindan, memnunmusunuz, sitemizin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|