Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > FUTBOL > Bank Asya 1.Lig

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 14. September 2011   #1
kaptan-8
Co-Admin
kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi : kaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud of
Standart Takım ruhumuz bugün sahadaydı

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, takımın ruhunun bugün sahada olduğunu, son derece iyi bir mücadele verdiklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, 1-0 takımının üstünlüğüyle sona eren TKİ Tavşanlı Linyitspor maçıyla ilgili olarak, ''Takımızın ruhu bugün sahadaydı, son derece iyi bir mücadele verdik'' dedi.

Yıldırım, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

"HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIMIZI UMUYORUM"
Oyunda her iki takımın da çeşitli fırsatlar bulduğuna dikkati çeken Yıldırım, ''Takımımızın ruhu bugün sahadaydı, son derece iyi bir mücadele verdik. Alanları iyi kapattık ama biraz daha topla oynama standardımızı kendi standartlarımız seviyesine çekmemiz gerekiyor. Biraz standardımız düşük kaldı bu maçta ama önemli değil, biz bu mücadeleyi yaptıktan ve topla oynama standardımızı biraz daha üst seviyeye çektikten sonra çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Hedeflerimize ulaşacağımızı umuyorum. Tavşanlı takımı da iyi bir mücadele gösterdi'' diye konuştu.

DEMİRBAKAN: GOL ATAMAMANIN BEDELİNİ ÖDEDİK
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Sakaryaspor takımını ve taraftarlarını galibiyetlerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, ''Geçen sene Sakaryaspor'un aldığı başarıdan dolayı hepsini tek tek tebrik ediyorum. Maçı seyrettiniz, futbolda her şey olur. Ucuz bir gol yedik ve gol atamadık. Gol atamamanın bedelini de ödedik. Mücadele eden Sakaryapor'u dirençlerinden dolayı tebrik ediyorum. Şaban hocayı da ayrıca kutluyorum'' ifadesini kullandı.

NTVSpor
< ------------------------ kaptan-8 'in İmzası ------------------------ >
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR

kaptan-8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , , ,

Bookmarks

Etiketler
bugun, ruhumuz, sahadaydi, takim
Seçenekler
Stil

Forum Jump