Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX GENEL > Dreambox 800 HD

Dreambox 800 HD Dreambox 800 HD Genel konular Resimli Anlatimlar

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 9. December 2011   #1
saffet usta
Üye
saffet usta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : saffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud of
Angry transpoderde yayın yok hatası veriyor

arkadaşlar cihaz dreambox 800hd pvr sim 1 kanal taratıyorum kanal bulmuyor tek uydu türksatı taratıyorum direk tek kablo bağlayıp yine bulmuyor hazır kanal listesi yüklüyorum değişen bişi yok (transponderde yayın yok diyor ne yapacağımı şaşırdım bilen ve yahut başından geçen bir arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun saygılar
saffet usta isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 9. December 2011   #2
erol0720
Üye
erol0720 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 0
Kıdemi : erol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud oferol0720 has much to be proud of
erol0720 - MSN üzeri Mesaj gönder

tuner dosyası yüklemeniz sorununuzu çözecek sanırım.
erol0720 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10. December 2011   #3
saffet usta
Üye
saffet usta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Kıdemi : saffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud ofsaffet usta has much to be proud of

arkadaşlar ben sorunu çözdüm cihazım açıldı ve şu an çalışıyor yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok tşk ederim benim durumuma düşen arkadaşlara yardımcı olmak için nasıl yaptığımı yazıyorum bilerek yanlış yazılım attım cihaz çöktü sonra v76 kurtarma yazılımı ile cihazı tekrar açtım sıfırdan yeniden yapılandırdım oldu ilgilenen herkese çok çok tşk ederim
saffet usta isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
hatasi, transpoderde, veriyor, yayin, Yok

Seçenekler
Stil

Forum Jump