|
|||||||
| Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin, transferdeki ilk tercihinin Galatasaray olduğunu açıkladı. Gaziantepspor Kulübü ile anlaşmadığını ifade eden Turgut Doğan Şahin, "Gaziantepspor ile görüştüm ancak hiçbir belge imzalamadım. Olumlu ya da olumsuz bir şey söylemedim. İmza atmadıktan sonra olumlu ya da olumsuz bir şey söylemem ne kadar doğru bilemiyorum yani. Sonuçta ne söylersem söyleyeyim benim imzama kalıyor iş. Yani ben istediğim takıma giderim, kulübün de menfaati doğrultusunda. Kulüpler istediği kadar protokol imzalasın ama ben kesin bir şey imzalamadım." dedi. Gönlünün Galatasaray'dan yana olduğunu belirten Turgut Doğan Şahin, "Galatasaray'a gitmeyi çok isterim. Ankaragücü kulübünün de menfaatine olacaksa Galatasaray'a gitmek isterim tabii ki, ilk tercihim Galatasaray. Fatih Terim ile de çalışmayı çok isterim" ifadelerini kullandı. Gaziantepspor Kulübü resmi internet sitesinden Turgut Doğan Şahin'i 1.3 milyon euro karşılığında transfer ettiklerini açıklamış ancak Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva'nın imza yetkisinin olmadığı ortaya çıkınca transfer gerçekleşmemişti. sporx |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| akli, fikri, gsaray, turgutun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|