Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray haberler spor kulubu

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11. January 2012   #1
kaptan-8
Co-Admin
kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3171
Tecrübe Puanı: 17
Rep Puanı : 1012
Kıdemi : kaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud ofkaptan-8 has much to be proud of
Standart Turgut'un aklı fikri G.Saray!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile birlikte çalışmak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin, transferdeki ilk tercihinin Galatasaray olduğunu açıkladı.

Gaziantepspor Kulübü ile anlaşmadığını ifade eden Turgut Doğan Şahin, "Gaziantepspor ile görüştüm ancak hiçbir belge imzalamadım.
Olumlu ya da olumsuz bir şey söylemedim. İmza atmadıktan sonra olumlu ya da olumsuz bir şey söylemem ne kadar doğru bilemiyorum yani. Sonuçta ne söylersem söyleyeyim benim imzama kalıyor iş. Yani ben istediğim takıma giderim, kulübün de menfaati doğrultusunda. Kulüpler istediği kadar protokol imzalasın ama ben kesin bir şey imzalamadım." dedi.

Gönlünün Galatasaray'dan yana olduğunu belirten Turgut Doğan Şahin, "Galatasaray'a gitmeyi çok isterim. Ankaragücü kulübünün de menfaatine olacaksa Galatasaray'a gitmek isterim tabii ki, ilk tercihim Galatasaray. Fatih Terim ile de çalışmayı çok isterim" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor Kulübü resmi internet sitesinden Turgut Doğan Şahin'i 1.3 milyon euro karşılığında transfer ettiklerini açıklamış ancak Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva'nın imza yetkisinin olmadığı ortaya çıkınca transfer gerçekleşmemişti.

sporx
< ------------------------ kaptan-8 'in İmzası ------------------------ >
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR

kaptan-8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
akli, fikri, gsaray, turgutun

Seçenekler
Stil

Forum Jump