Geri git   Dreambox > DREAMBOX > DREAMBOX PLUGINS > Enigma II Plugins

Enigma II Plugins Enigma II Plugins

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 28. February 2011   #1
orhanblt
VIP Üye
orhanblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 28
Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : orhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud oforhanblt has much to be proud of
Standart Türkçe atyazı plugin

fxp-telnet uğraşmadan direkt kumandadan türkçe destekli altyazı eklentisi indirmek istiyorum.Bana eklenti ismi verebilirmisiniz. Yüze yakın eklenti var. İsimlerinden bazılarının ne işe yaradıkları beli olsada çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum. Elinizde plugns lerin ne işe yaradıklarını anlatan bir liste olsa ve bunu paylaşsanız çok makbule geçer.Cihaz 800 hd se-ewnigma 2. Teşekkürler.
orhanblt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19. August 2011   #2
charisma035
Yeni Üye
charisma035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : charisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud ofcharisma035 has much to be proud of

arkadaş ne biçim forumsunuz siz ya insanlar soru soruyor cevap vermiyorsunuz.ayıptır ya şöyle bir bakın foruma kaçtane cevapsız konu var
charisma035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags: , ,

Bookmarks

Etiketler
atyazi, plugin, turkce

Seçenekler
Stil

Forum Jump

Forum Saati: 13:10.