Geri git   Dreambox > SPOR DUNYASI > KULÜPLER > Trabzonspor

Image and video hosting by TinyPic Dreambox
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 24. July 2010   #1
Bedirhan
Moderator
Bedirhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 193
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1000
Kıdemi : Bedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud ofBedirhan has much to be proud of
Standart Utaka-Franco

Artık yılan hikayesi haline gelen forvet transferinde yönetim son ataklarını yapıyor. Kısa bir süre önce, “Yeni golcü kampa gelecek, ben de ondan sonra İstanbul’a döneceğim” diyen Başkan Sadri Şener, Bednar şokunun ardından yeni bir rota çizilmesi üzerine Türkiye’ye dönme kararı aldı. Pantelic, Makukula ve Bednar’ın ardından yönetimin iki yıldıza daha teklif yapıp olumsuz yanıt aldığı da ortaya çıktı. Trezeguet ile menacerler aracılığı ile temas kuran Trabzonspor’un Fransız oyuncudan, “Eşim Monaco’da iş hayatına girdi. Onu yalnız bırakamam” cevabı gelince bu kez Yunan Samaras’a yöneldiği öğrenildi. Ancak deneyimli futbolcunun da görüşmelere başından nokta koyup, “Türkiye’de oynamayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandığı bildirildi.

İkisi de Ada’dan

Alternatifleri her geçen gün azalan Bordo-Mavililer’in listesindeki iki öne çıkan iki ismin Portsmount’un Nijeryalısı Utaka ve West Ham United’ın Meksika’lı golcüsü Franco olduğu vurgulandı. Utaka’da bonservis problemleri olduğu belirtilirken, 34 yaşındaki Franco’ya ise bonservisi elinde olması sebebiyle daha sıcak bakılıyor. Yönetimin en geç gelecek
hafta ortasına kadar bu transferi noktalaması bekleniyor.
< ------------------------ Bedirhan 'in İmzası ------------------------ >
Yaşlanarak değil
Yaşayarak tecrübe kazanılır
Zaman insanları değil
Armutları olgunlaştırır.
Bedirhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla
Tags:

Bookmarks

Etiketler
utakafranco

Seçenekler