|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
dreambox u yenı kurdurdum saolsun arkadaş herseyi ayarladı ama pc me kayıt edip dvdrip ve brrip formatına cevirmek istıyom Tv kartı gerekmez dedıler bende almadım nasıl yapılcagına dair görsel bir anlatım arıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba Ngrablite programı ile kayıt işlemi yapabilirsiniz. Aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz sonra tekrar konuşalım
indirme linki :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alttan programın simgesine sağ tıklayıp settings diyoruz. 2. IP adres bölümüne dreamboxa verdiğimiz IP adresini yazıyoruz. 3. Port (Listen Grab ) 4000 olacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve sol tarafa geçiyoruz. 1. New foldera tıklıyoruz. 2. C:\tv kayıtlarım diye dosya oluşturuyoruz. ( başka isimde verebilirsiniz ) 3. Ok diyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilgisayarımızda kurulu olan virüs programını kapatıyoruz. ( güvenlik duvarı devre dışı yapıyoruz. ) Ve daha sonra dreambox’tan Menü + kurulum + Uzman kurulum + Ngrab Streaming ayarlarına giriyoruz. 1. Srv IP : bölümüne bilgisayarımızın almış olduğu IP ‘yi yazacağız. 2. Srv Port : 4000 Olacak. 3. Mavi tuşa basarak Mac adresini algıla diyoruz. hafızaya alıyoruz. Ve çıkıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şimdi geldi kayıt başlatma işlemine. Kumandamızdan Sarı tuşa basıyoruz. Ve aşağıdaki menü karşımıza çıkacak. Start Ngrab recording dediğimizde kayıtı başlatmış oluruz. Stop Ngrab recording dediğimizdede kayıdı durdurmuş oluyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve aynı zamanda Pc de ilerlemeyi göreceksiniz.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Tags: dreambox, kayit, yardim |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dreambox, kayit, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|